De rovers beginnen me aardig te vinden….

Vanaf morgen wordt het weer slecht weer en echt tijd heb ik ook niet dus vanavond wilde ik nog heel eventjes proberen wat rovers te vangen. Ik vind het toch wel een groot voordeel t.o.v. de witvisserij: je pakt je hengel en je tas en je gaat vissen. Ook al heb je maar een uurtje, je kan toch even vissen.

Maar goed, vanavond iets meer dan 1,5 uur lopen smijten in een lokaal vijvertje. Om 17:45 ging de Rozemijer Fat Izy (in de kleur Speckled Hot Leopard ) te water. Na ongeveer 10 minuten klapte deze dame / heer een meter of 4 uit de kant op de plug.
Na een aantal krokodillenrollen kon ik de vis netjes met de kieuwgreep landen. Mooi voorin de bek gehaakt, dus snel onthaken, meten, fotootje maken en ze zwom gelijk weer weg. Was 71 cm.
img_7123

Gesterkt door dit snelle succes verder de kanten afgevist. Nog wat gewisseld van aas, maar vermoedelijk alleen nog een misser gehad (kan ook tak geweest zijn šŸ˜³ ), maar geen vis meer mogen vangen. Ach, voor zo’n korte sessie best aardig vind ik zelf. Eindelijk krijg ik de smaak te pakken en komt het vertrouwen er langzaam in.

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: