Zeelt vangsten 2011

Door Marco

Zoals iedere visser heb ook ik een soort vis die ik graag vang. Bij mij is dit de Zeelt of Tinca Tinca, jammer genoeg is dit nou niet bepaald een vis die je vaak vangt. 2011 was echter voor mij een prima zeelt jaar. In totaal ving ik 19 Zeelten waaronder een paar hele mooie. De dag met de meeste Zeelt was op fort vreeswijk, in een 2 uur pakte ik daar 3 Zeelten. De mooiste was op Fort Blauwkapel, de buik van deze Zeelt was oranje gekleurd. De vreemdste was ook op Blauwkapel, de bek van deze Zeelt miste een stuk.
foto1
foto2
foto21

foto3

foto4

foto5

foto6

foto7

foto8

Zeelt blijft een mysterieuze vis. In 2012 ving ik er 4. Jammer genoeg heb ik daar maar 1 foto van en die is zwaar overbelicht.
foto9

Vorige bericht
Volgende bericht
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: