Sfeerimpressie barbeelsessie aan de IJssel

Woensdag 14 augustus ben ik voor het eerst wezen vissen op de IJssel met Marcel en Tom. Doel was natuurlijk barbeel. Marcel was een week ervoor voor het eerst op deze stek geweest en had toen de vis van zijn leven verspeeld. Deze bleef door de slip heengaan totdat de onderlijn knapte. Tijd voor een herkansing dus. Met 3 bezette kribben hadden we allen goede hoop. Helaas werd deze hoop door de vissen niet gehonoreerd. We hebben gevist vanaf 16:00 tot donker. Met 2 brasems op een stukje bifi worst was ik de enige met vis, maar dat was natuurlijk niet het doel. Een gezellige middag / avond was het wel. Ook had ik nog enorm geluk, want ik was namelijk mijn vispas vergeten. Ik besloot het risico te nemen en te blijven zitten, want we zaten vrij afgelegen. Ik achtte de kans op controle klein. Tot mijn schrik echter stopte er ’s avonds een politiebusje. De agenten namen gelukkig genoegen met een foto van mijn vispas die mijn vriendin naar me geappt had. Ze kwamen meer controleren op het achterlaten van rotzooi. Iets waar de eigenaar van het aangrenzende weiland (waar paarden liepen) nogal last van had. Pfff, dat is nog eens geluk hebben.

Marcel had voor de gelegenheid zijn videocamera meegenomen en heeft daarmee de middag / avond vastgelegd. Na het nodige montage werk heeft hij deze sfeerimpressie gemaakt welke precies weergeeft hoe een barbeelsessie er uitziet. Helaas heeft hij mijn gejongleer met brasems ook vastgelegd ;-). Maar dat maakt het filmpje waarschijnlijk nog leuker. Marcel, echt super gemaakt!

Marcel / Tom, bedankt voor de gezellige middag / avond. Gaan we zeker nog eens overdoen, maar dan met veel vis voor ons alledrie.

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: