27-08-2012 Nederrijn (witvis)

Door Henk

Na al het geroofvis van de laatste tijd, toch de feeder maar weer eens ter hand genomen. Gewoon ff proberen of het wat is, de berichten zijn over het algemeen slecht dus gewoon ff basic aan de steiger.
Traveler

Om half 9 begonnen met mini boilie en mais op de hair, een korfje of 5 voorgevoerd en het kon beginnen.
Na een minuut of 15 een korte tik op de top, er was vis gearriveerd op de stek. Het bleef bij korte tikken en ik kon geen vis vangen, telkens tik tik en verder niks om op te slaan, en niemand die zichzelf haakte.

Toen maar weer eens back to basic, gewoon een haakje 12 op een lijntje geknoopt en voorzien van 1 maiskorreltje. De aanbeten bleven heel voorzichtig maar duurden lang genoeg om de haak te kunnen zetten.
Na een brasem of 10 toch weer terug met de hair geprobeerd en het verhaal herhaalde zich, tiik tik en geen vis. Dus weer terug naar gewone haak met mais en de vangsten gingen weer door.Tot half 12 gevist, 23 dikke brasems en een bak van een winde.
Traveler
Traveler

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: