31-07-2012 Ff een uurtje (roofvis)

Door Henk

Gisteravond toch nog maar ff de Rijn op geweest, laat vertrokken i.v.m. de regen en weer vroeg terug, gevist van 20.30 tot 22.00. Een hengel voor meerval met een stuk of 20 pieren, en een met dode voorn voor snoekbaars, al vlug een mooie snoekbaars te pakken van 61 cm.
Traveler

Blijft een leuke sport op licht materiaal. Nog een aanbeet gemist en mn vismaat nog een kleintje gevangen van rond de 50. Op de meervalhengel weer een paar keer een stijger, maar geen aanbeet, wordt er helemaal gefrustreerd van.

Volgende bericht
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: